Έναρξη εγγραφών ΚΟΑΤ

Ύστερα από μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά όπου οι αθλητές του συλλόγου μας κατέκτησαν την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πάνω από 100 μετάλλια (τμήματα επίλεκτα, προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά), η νέα κολυμβητική περίοδος 2013-2014 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013. Οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου μας θα μοιραστούν μαζί σας όλα τα μυστικά της κολύμβησης, συνδυάζοντας το παιχνίδι με το μάθημα.

Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει κάθε οικογένεια και επιθυμώντας να προσφέρουμε την δυνατότητα σε κάθε παιδί να ζήσει τις χαρές του υγρού στίβου, ανακοινώνουμε ότι όλες οι νέες εγγραφές θα είναι δωρεάν, για 3η συνεχή χρονιά τα μηνιαία δίδακτρα μας θα παραμείνουν σταθερά και συνεχίζονται οι ειδικές προσφορές για αδέλφια.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Οι εγγραφές στο σύλλογο μας για όλα τα παιδιά ηλικίας 6 μηνών και άνω ξεκινούν την Πέμπτη 5-09-2012 και κάθε εργάσιμη ημέρα  και ώρα 18:00 έως 20:00 στο χώρο του κολυμβητήριου.