ΑΓΩΝΕΣ « 7Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ.Ο.Α.Τ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ .

Με μεγάλη επιτυχία στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με την επωνυμία «7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ» στις 01-02 Δεκεμβρίου 2012.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 35 σωματεία και 600 περίπου αθλητές ανάμεσα στους οποίους οι Έλληνες Πρωταθλητές Γιάννης Δρυμωνάκος και Ρωμανός Αλυφαντής, ενώ η πόλη μας το διήμερο αυτό αναζωογονήθηκε οικονομικά αφού φιλοξένησε περίπου 1.000 άτομα που γέμισαν όλα τα καταλύματα σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων από την Τρίπολη.

Την τελετή έναρξης των αγώνων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρίπολης κος. Σμυρνιώτης Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Τρίπολης κα. Ζαμπαθά Χριστίνα, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π. κος. Κουκάκης Σταύρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κος. Κοσκινάς Δημήτριος.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σωματείων μας ζητήσαν να μεταφέρουμε στους αρμόδιους τα συγχαρητήρια τους για την άψογη κατάσταση του κολυμβητήριου, των χώρων των αποδυτηρίων, την καθαριότητα και των δύο πισινών  καθώς και την άψογη θερμοκρασία της μεγάλης πισίνας, καθιστώντας ιδανικές τις συνθήκες για την διεξαγωγή μίας τόσο σημαντικής και μεγάλης εκδήλωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Τρίπολης κο. Σμυρνιώτη Ιωάννη αλλά και την Πρόεδρο του Ν.Π. κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και τον Αντιπρόεδρο κο. Κουκάκη Σταύρο, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες το κολυμβητήριο παραμένει ανοικτό προσφέροντας την δυνατότητα σε περισσότερα από 300 παιδιά να αθληθούν και να αγαπήσουν την κολύμβηση. Ειδικά φέτος λαμβάνοντας υπόψη τους την αγωνία των γονιών και την ανάγκη των αθλητών να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την νέα αγωνιστική χρονιά προγραμμάτισαν και υλοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες εκείνες τις εργασίες που ήταν απαραίτητες ώστε το κολυμβητήριο να ανοίξει τις πόρτες του νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν το σύλλογο μας προσφέροντας μας την δυνατότητα να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής μας ομάδας.

Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε τόσο οικονομικά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, όσο και μέσα από την διοργάνωση αγώνων που φέρνουν οικονομική ανάπτυξη στην πόλη μας και την διαφημίζουν σε όλη την Ελλάδα για το υψηλό επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και σε εθελοντικές ενέργειες σε συνεργασία με όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο, ώστε ο χώρος αυτός που κολυμπάνε τα παιδιά μας να παραμείνει καθαρός και ασφαλής.