Μάρτιος – Απρίλιος στον ΚΟΑΤ

Τελειώνοντας ο Μάρτιος 2018, ο ΚΟΑΤ θα συμμετάσχει με την δεκα -εξαμελή αγωνιστική ομάδα του, στη διοργάνωση του κολυμβητικού τμήματος του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά. Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος με κεντρικό σύνθημα: «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» και θα λάβει χώρα στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος  Καπαγέρωφ», το τριήμερο 30/03 – 01/04/ 2018.

Τον Απρίλιο ο ΚΟΑΤ προγραμματίζει τη συμμετοχή των αθλητών μας στη διοργάνωση Τσετσέλεια 2018 – 19ο Τρόπαιο Γλαύκος, των συλλόγων Περιστερίου στις 21-22/04/2018.

Παράλληλα, ο ΚΟΑΤ προετοιμάζει την οργάνωση των κολυμβητικών αθλητικών  επιδείξεων του Συλλόγου, που θα λάβουν χώρα στις 28 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης. Η τεχνική ευθύνη της διοργάνωσης των επιδείξεων γίνεται με τη σημαντική  υποστήριξη των Προπονητών του Συλλόγου μας, για τη συμμετοχή των κολυμβητικών τμημάτων μας.

Το ΔΣ του ΚΟΑΤ εύχεται επιτυχία στους συμμετέχοντες των αναφερόμενων διοργανώσεων μαζί με την ικανοποίηση των στόχων που αφορούν τη διάδοση των μηνυμάτων του αθλητισμού και του πολιτισμού.