ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ: 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Στα 35 χρόνια της πορείας του ΚΟΑΤ είναι αφιερωμένη φέτος η 13η διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων του ετήσιου θεσμού του ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΟΑΤ. 

Ο ΚΟΑΤ οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες, για τη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης των Διασυλλογικών Αγώνων Κολύμβησης, στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης.

Οι αγώνες τελούν υπό την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019.

Οι αγώνες κάθε χρόνο προσελκύουν αριθμό περισσότερων από 500 αθλητές και άλλους τόσους επισκέπτες γονείς, συνοδοί και παράγοντες της κολύμβησης, με αποτέλεσμα τη σημαντική μόχλευση, όπου με κορωνίδα τον αθλητισμό, η οικονομία των υπηρεσιών του τουρισμού βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη για το διήμερο διάρκειας των εκδηλώσεων.

Πολύ σημαντική η υποστήριξη και από τη νέα Δημοτική Αρχή, αρωγός σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων που στηρίζουν την οικονομία της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας. Προτείνουμε την διαμονή και απόλαυση φαγητού και ξεκούρασης πέρα από την Τρίπολη στην ευρύτερη περιοχή με σημαντικές επιλογές στο Λεβίδι με διαμονή στα ΜΑΙΝΑΛΙΑ Villas & Suites, φαγητό στην Ταβέρνα Κουμπούρης και απολαυστικό καφέ στο Λίθο.