Ο Γιάννης Δρυμωνάκος προπονήθηκε με την προ-αγωνιστική και αγωνιστική μας ομάδα

Ένα ξεχωριστό προπονητικό διήμερο έζησαν οι αθλητές και αθλήτριες της προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΑΤ, αφού μαζί τους βρέθηκε ο πρωταθλητής και αθλητής μας Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Γιάννης προπονήθηκε με τα παιδιά την Παρασκευή και το Σάββατο (16 & 17 Νοεμβρίου), μίλησε μαζί τους για την εμπειρία του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την φετινή του προετοιμασία. Το πιο σημαντικό όμως ήταν  ότι με τις οδηγίες της αρχιπροπονήτριας της ομάδας μας κ. Κωστούλα Οικονόμου έδειξε στα παιδιά τεχνικές και στυλ κολύμβησης δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές μας  σε πραγματικό χρόνο να καταλάβουν τυχόν λάθη ή αδυναμίες τους στο στυλ που κολυμπούν.

Ο Γιάννης αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Γιάννη στις προπονήσεις της ομάδας το διήμερο αυτό ήταν πολύ σημαντική για την ψυχολογία των παιδιών καθώς βρίσκονται στο πιο δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας τους για τους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς που διοργανώνει ο σύλλογος μας με την επωνυμία «7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ» το Σαββατοκύριακο 1& 2 Δεκεμβρίου 2012 στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης.