Χωρίς Πετρέλαιο και πάλι το κολυμβητήριο

Για άλλη μια φορά παρά τις προφορικές και γραπτές ενημερώσεις του ΚΟΑΤ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας τον Ιούλιο, η Διοίκηση του ΔΑΚ έδειξε αδιαφορία και άφησε από την 1-7-2010 ανοικτό το κολυμβητήριο χωρίς όμως θέρμανση. Στα παγωμένα νερά της πισίνας κανείς δεν μπορεί να προπονηθεί, πόσο μάλλον παιδιά 12 έως 15 ετών.

Αποτέλεσμα της απόφασης αυτή ήταν να μην συμμετάσχει η προαγωνιστική ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγοριών στο Αργοστόλι και τα παιδιά που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πηγαινοέρχονται στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου για να προπονούνται.

Αναλογίστηκε μήπως η Διοίκηση του ΔΑΚ τι μήνυμα περνάει σε όλα αυτά  τα παιδιά που «μάτωσαν» όλο τον χρόνο για να είναι άριστα τόσο στις σχολικές όσο και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις; Ότι δεν πρέπει να προσπαθούν, δεν πρέπει να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν γιατί κανείς δεν θα είναι εκεί να στηρίξει και να σεβαστεί τον κόπο, την αγωνία και την προσπάθειά τους;

Είναι πραγματικό ειρωνικό ότι όλα μπορούν να γίνουν σε αυτή την πόλη παρά να εξευρεθούν χρήματα για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο!

Είμαστε σίγουροι ότι αν οι υπεύθυνοι του ΔΑΚ απευθύνονταν στον Δήμο Τρίπολης θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον και η αγάπη τόσο του Δημάρχου κου Κοτσιάνη, όσο και του Αντιδημάρχου κου. Καραχάλιου για την αθλητική νεολαία της πόλης μας. Γιατί άραγε δεν έγινε κάτι τέτοιο από την Διοίκηση του ΔΑΚ;

Η συμπεριφορά αυτή της Διοίκησης του ΔΑΚ, μας προβληματίζει υπερβολικά για τον αν θα ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία του κολυμβητήριου τον Σεπτέμβριο ή θα έχουμε πάλι να αντιμετωπίσουμε παγωμένα νερά και κυρίως κλειστά μυαλά! Να θυμίσουμε μόνο ότι οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ανήκουν στον Δήμο και κατά συνέπεια σε όλους τους Τριπολιτσιώτες … και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους υπεύθυνους του ΔΑΚ….

Θα είναι κρίμα τα όνειρα και οι ελπίδες τόσων αθλητών να καταστραφούν για λόγους τους οποίους τους γνωρίζουν άλλοι και όχι εμείς.

 

Για το Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                             ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ