ΝΕΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΑΤ !

Δεκαπέντε ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών της προ-αγωνιστικής και αγωνιστική μας ομάδας στο 7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, οι αθλητές μας κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας κάνουν υπερήφανους και να μας δείξουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές μας που συμμετείχαν το Σάββατο 15-12-1012 στο «10ο Φεστιβάλ Κολύμβησης» που διοργάνωσε η ΚΟΕ στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο κατάφεραν να κατακτήσουν δύο μετάλλια (Μητσόπουλος Παναγιώτης: χρυσό και ασημένιο) αλλά κάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις βρίσκονται σε πρώτη οκτάδα της επίσημης  πανελλήνιας κατάταξης της ΚΟΕ. Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες αυτοί είναι από τους πιο δύσκολους της αγωνιστικής περιόδους όπου συμμετείχαν 47 σωματεία και 1100 αθλητές!

Οι αθλητές μας που συμμετείχαν την ίδια ημέρα στους αγώνες που διοργάνωσε η Ν.Ε. Πατρών με την επωνυμία «20ο Κύπελλο Χριστουγέννων», έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση συνδυασμένη με πολύ καλές επιδόσεις και κατέκτησαν δύο μετάλλια : Μανωλόπουλος Δημήτρης (3ος στα 50μ. ύπτιο) και Πλαϊτη Σοφία (3η στα 50μ. ύπτιο).

Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη, αφού η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί και κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.