ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

Την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κατέκτησε η αθλήτρια της αγωνιστική μας ομάδας Σιψή Κων/να στα 100 μ.πεταλούδα στην κατηγορία παγκορασίδων β΄ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ από τις 22 έως και τις 27 Ιουλίου 2013. Η εμφάνιση   της Κωνσταντίνας ήταν εκπληκτική αφού συμμετείχε με τον 28ο καλύτερο χρόνο (1.16.17), στην κούρσα των προκριματικών το πρωί της 24ης  Ιουλίου βελτίωσε το χρόνο της  (1.12. 01) καταφέρνοντας έτσι να μπει στην οκτάδα του τελικού και στο τελικό το απόγευμα της ίδιας ημέρας βελτίωσε και πάλι τον χρόνο της κατακτώντας την πέμπτη θέση με χρόνο 1.1o.87 ! Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη μέρα η Κωνσταντίνα κατέκτησε την 14 θέση στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1.24.44.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της προ- αγωνιστικής ομάδας, τα παιδιά της αγωνιστικής επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται  από την αρχι-προπονήτρια του συλλόγου μας κα. Κωστούλα Οικονόμου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την Κωνσταντίνα για το κατόρθωμά της και εύχεται καλή επιτυχία στην Αναστασία Καραμήτου που την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε δύο αγωνίσματα (50 μ. ελεύθερο και 50 μ. ύπτιο) στην κατηγορία Νεανίδες.