ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ .

Ο ΚΟΑΤ με την συνεχή και επιτυχημένη παρουσία του από το 1985 σε διεθνή, εθνικά και περιφερειακά πρωταθλήματα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη εκατοντάδων παιδιών για το άθλημα της κολύμβησης.

Με στόχο πάντα την σωστή προετοιμασία των αθλητών μας η οποία δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στο προπονητικό επίπεδο αλλά πρέπει να υποστηρίζεται από την σωστή διατροφή και υγεία ανακοινώνει την συνεργασία με δύο επιτυχημένους επαγγελματίες της πόλης μας, τον διατροφολόγο κο. Μπερτζελέτο Δημήτριο και τον φυσιοθεραπευτή κο. Μουστόγιαννη Γεώργιο.

Το Σάββατο 30-03-2013 και ώρα 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με θέμα:

  1. «Αθλητισμός και Διατροφή» από τον κο. Μπερτζελέτο Δημήτριο και
  2. «Κοινός στόχος η πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών» από τον κο. Μουστόγιαννη Γεώργιο,

με σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι αθλητές και οι γονείς του συλλόγου και ειδικότερα τα παιδιά της προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής μας ομάδας τα οποία έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα λόγω των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, την σημασία της σωστής διατροφής αλλά και προφύλαξης του σώματος μας από άσκοπους τραυματισμούς.

Ο ΚΟΑΤ έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών μας θα συνεχίσει να παίρνει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες ώστε να υποστηρίξουμε και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των παιδιών μας στον χώρο της κολύμβησης .