ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΑΤ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ

Με δύο  χρυσά, ένα αργυρό, ένα χάλκινο και εξαιρετικές  επιδόσεις  επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΚΟΑΤ την Κυριακή 07-04-2013 από τους αγώνες που συμμετείχαν στην Νίκαια με την επωνυμία: «4ο Κυπ.ΘΥΣΙΑΣ & ΜΝΗΜΗΣ» και διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. ΙΑΣΟΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Στους εξαιρετικά αυτούς δύσκολους αγώνες, από πλευράς μεγάλου αριθμού συμμετοχών αλλά και έντονου ανταγωνισμού, οι αθλητές της επίλεκτης ομάδας (ηλικίας 8 ετών) στην πρώτη τους παρουσία σε επίσημους αγώνες, βρέθηκαν στην πρώτη οκτάδα των αθλημάτων που κολύμπησαν  δίνοντας μας με τις επιδόσεις τους πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Οι μικροί της προ-αγωνιστικής (ηλικία 9-10 & 11 ετών) κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο, βελτίωσαν τις επιδόσεις τους και πλασαρίστηκαν στην πρώτη οκτάδα των αθλημάτων που κολύμπησαν.

Οι μεγάλοι της προ-αγωνιστικής (12 ετών), που ανήκουν στην ομάδα επίλεκτων της ΚΟΕ,  κατέκτησαν τρία μετάλλια κάνοντας εξαιρετικούς χρόνους και εμφανίσεις και βρίσκονται πλέον  στην πρώτη οκτάδα της πανελλήνιας κατάταξης!

Για την ιστορία, μετάλλια κατέκτησαν οι:

Αγγελόπουλος Πέτρος: 1ος στα 200μ. πρόσθιο.

Μητσόπουλος Παναγιώτης: 1ος στα 50μ. ελεύθερο.

Κόκκος Θεόδωρος: 2ος στα 50μ. ελεύθερο.

Κωτσίρου Βασιλική: 3η στα 200μ. πρόσθιο.

 

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων μηνών.