ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΟ «14ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2013»

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΚΟΑΤ κατάφεραν να πιάσουν τα όρια σε τέσσερα αγωνίσματα για το Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να κατακτήσουν επτά (7) μετάλλια στους αγώνες που διοργάνωσε ο Γλαύκος Περιστερίου το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2013 στο Περιστέρι με την επωνυμία: «14ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια 2013»

Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας (13 ετών και άνω) Σιψή Κωνσταντίνα (50μ. ελεύθερο και 100μ. πεταλούδα) και Καραμήτου Αναστασία (50μ. ύπτιο & 50 μ. ελεύθερο) έπιασαν τα όρια για το Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα  ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές μας έκαναν πολύ καλούς χρόνους και είμαστε αισιόδοξοι ότι στους επόμενους αγώνες οι συμμετοχές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αυξηθούν.

Οι αθλητές της ομάδας  των επίλεκτων (8 ετών) στην δεύτερη επίσημη εμφάνιση τους κατέκτησαν ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Περικλή Κορομηλά (50 μ. ύπτιο) ενώ στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησαν την τέταρτη θέση οι: Δουμάζος Γεώργιος και Κολλιοπούλου Ελένη και την έκτη θέση η Χρυσικού Μαρία.

Στην προ-αγωνιστική ομάδα (9 έως 12 ετών) οι αθλητές μας κατέκτησαν έξι μετάλλια (4 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο), η 10χρονή Διαμαντοπούλου Μάϊρα βρέθηκε πολύ κοντά στα μετάλλια κατακτώντας την 4η θέση στα 50 μ. ύπτιο και  όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας βελτίωσαν εντυπωσιακά τους χρόνους τους.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση των 12χρονων επίλεκτων της ΚΟΕ,  Αγγελόπουλου Πέτρου στα 100 μ. πρόσθιο και Κόκκου Θοδωρή στα 100 μ. ελεύθερο οι οποίοι κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για το θερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, παρόλο που δεν ανήκουν ακόμα στην αγωνιστική κατηγορία!!!!

Για την εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση των αθλητών μας υπεύθυνη είναι η αρχιπροπονήτρια της ομάδας μας κα. Οικονόμου Κωστούλα  η οποία με την άρτια τεχνική της κατάρτιση και την πολυετή της εμπειρία προετοιμάζει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οδηγώντας τους αθλητές μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στο βάθρο των νικητών.

Για την ιστορία μετάλλια κατέκτησαν οι :

Χρυσά Μετάλλια

Αγγελόπουλος Πέτρος (100μ. πρόσθιο)

Κόκκος Θεόδωρος (100μ. ελεύθερο)

Κωτσίρου Βασιλική (100 μ. πρόσθιο)

Μητσόπουλος Παναγιώτης (100μ. ελεύθερο)

Ασημένια Μετάλλια:

Κορομηλάς Περικλής (50 μ. ύπτιο)

Πλαϊτη Σοφία (50 μ. ύπτιο)

Χάλκινο Μετάλλιο:

Μανωλόπουλος Δημήτρης (50 μ. ύπτιο)

 

Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος  και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.