« 6Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ.Ο.Α.Τ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία στο ανακαινισμένο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με την επωνυμία «6ο Κύπελο ΚΟΑΤ» στις 03-04 Δεκεμβρίου 2011.
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 35 σωματεία και 600 περίπου αθλητές ανάμεσα στους οποίους οι Έλληνες Πρωταθλητές Γιάννης Δρυμωνάκος και Ρωμανός Αλυφαντής, ενώ η πόλη μας το διήμερο αυτό αναζωογονήθηκε οικονομικά αφού φιλοξένησε περίπου 1000 άτομα που γέμισαν όλα τα καταλύματα σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων από την Τρίπολη.
Την τελετή έναρξης των αγώνων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρίπολης κος. Σμυρνιώτης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Μπόζος Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Τρίπολης κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π. κος. Κουκάκης Σταύρος. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος. Σμυρνιώτης Γιάννης παρέδωσε στον αθλητή του ΚΟΑΤ Γιάννη Δρυμωνάκο επιταγή ποσού €5.000,00 που ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε ο Δήμος Τρίπολης να είναι χορηγός στην προετοιμασία του αθλητή μας για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Για πρώτη φορά στα έξι αυτά χρόνια που διοργανώνονται οι αγώνες δεχτήκαμε θετικά σχόλια για την κατάσταση του κολυμβητήριου. Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σωματείων μας ζητήσουν να μεταφέρουμε στους αρμόδιους τα συγχαρητήρια τους για την άψογη κατάσταση του κολυμβητήριου, των χώρων των αποδυτηρίων, την καθαριότητα και των δύο πισινών καθώς και την άψογη θερμοκρασία της μεγάλης πισίνας, καθιστώντας ιδανικές τις συνθήκες για την διεξαγωγή μίας τόσο σημαντικής και μεγάλης εκδήλωσης.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε τόσο οικονομικά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, όσο και μέσα από την διοργάνωση αγώνων που φέρνουν οικονομική ανάπτυξη στην πόλη μας και την διαφημίζουν σε όλη την Ελλάδα για το υψηλό επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και σε εθελοντικές ενέργειες σε συνεργασία με όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο, ώστε ο χώρος αυτός που κολυμπάνε τα παιδιά μας να παραμείνει καθαρός και ασφαλής.