Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 5ο κύπελλο ΚΟΑΤ

ΤΡΙΠΟΛΗ 6/ 12 /2010

Με την συμμετοχή 600 και πλέον αθλητών από 37 σωματεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκεμβρίου 2010 το 5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Η πολυάριθμη συμμετοχή των αθλητών ενίσχυσε τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να επιτευχθούν πολύ καλοί χρόνοι και επιτυχίες.

Η φιλοξενία των πλέον των χιλίων ατόμων που γέμισαν όλα τα καταλύματα σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων από την Τρίπολη και έδωσαν ζωή για ένα τριήμερο στην πόλη μας, απέσπασε μόνο θετικά σχόλια.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 κατά την έναρξη των αγώνων βραβεύτηκε ο αθλητής Γιάννης Δρυμωνάκος για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Βουδαπέστη το καλοκαίρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που μας στήριξαν οικονομικά για την διοργάνωση των αγώνων και τον Πρόεδρο του ΔΑΚ Τρίπολης κο. Κούρο Ηλία και το προσωπικό του ΔΑΚ για την συνεργασία τους για την υλοποίηση του 5ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ.

Δυστυχώς όμως οι φιλοξενούμενοι μας όμως στο δημοτικό κολυμβητήριο μόνο θετικά σχόλια για την κατάσταση του δεν είχαν. Η κατάσταση του πλέον απαιτεί άμεσες εργασίες συντήρησης, ενόψει και των επομένων αγώνων που καταφέραμε και εξασφαλίσαμε για την πόλη μας τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο , αλλά κυρίως γιατί σε αυτό το κολυμβητήριο προπονούνται καθημερινά τα δικά μας παιδιά.

Με αφορμή λοιπόν τους αγώνες αυτούς και όλους αυτούς που ελπίζουμε ότι θα διοργανωθούν και την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής την 01-01-2011, θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνεργασία και την καλή θέληση της νέας δημοτικής αρχής με σκοπό την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία του κολυμβητήριου, ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να συνεχίσουν να κολυμπούν και να γεύονται τις επιτυχίες των κόπων τους και των προσπαθειών τους κάνοντας μας όλους μας περήφανους.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δέσποινα Καραφώτη