ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ .

Κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια και κάνοντας ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. μικτή ατομική, ο αθλητής μας Γιάννης Δρυμωνάκος ολοκλήρωσε την αγωνιστική του προσπάθεια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Debrecen της Ουγγαρίας.

Η εμφάνιση του Γιάννη ήταν η συνέχεια μίας καταπληκτικής εμφάνισης της Εθνικής μας Ομάδας, όπου οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν 6 μετάλλια, κατέρριψαν 9 πανελλήνια ρεκόρ και συμμετείχαν σε 16 τελικούς ενώ η ομάδα ανδρών προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στο αγώνισμα 4χ100 μ. μικτή. Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι στα δύσκολα δεν τα βάζουν κάτω, ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς δυσκολεύτηκαν να προπονηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας της αδιαφορίας των πολιτικών παραγόντων που κρατούσαν τα κολυμβητήρια κλειστά.

Όλους αυτούς τους αθλητές αλλά και άλλους Έλληνες πρωταθλητές θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 22-24 Ιουνίου 2012. Η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην πόλη μας είναι η συνέχεια μία σειράς προσπαθειών που γίνονται από την Δημοτική Αρχή ώστε το κολυμβητήριο της πόλης μας να αναβαθμιστεί, να είναι συνεχής η λειτουργία του έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει το κέντρο του υγρού στίβου στην Πελοπόννησο και όχι μόνο.