Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΟΑΤ

ΤΡΙΠΟΛΗ 27/ 1 /2011

Με την συμμετοχή πλήθος μικρών αθλητών του ΚΟΑΤ, γονέων αλλά και αθλητών των αθλητικών συλλόγων «Ν.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ» και «ΕΥΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 5.00 το απόγευμα στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κα. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο αντιπρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κος. Κουκάκης Σταύρος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τρίπολης κος. Μπόζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κος. Κοσκινάς Δημήτριος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΔΑΚ κος. Κούρος Ηλίας.

Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικές επιδείξεις με την συμμετοχή όλων των αθλητών μας στην μεγάλη και στην μικρή πισίνα.

Χορηγός της εκδήλωσης αυτής ήταν το Ζαχαροπλαστείο «ΛΑΚΗΣ», ενώ την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο κος. Καναβός Γεώργιος ο οποίος πρόσφερε και το δώρο για το φλουρί της πίτας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους και καλές επιτυχίες στους αθλητές μας

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δέσποινα Καραφώτη