Ένας χρόνος ανανεωμένης διοίκησης του ΚΟΑΤ, 2018 – 2019

Η νέα διοίκηση του ΚΟΑΤ κλείνοντας έναν χρόνο λειτουργίας, καταγράφει στην δυναμική του θητεία μία επιτυχημένη πορεία δραστηριότητας και δημιουργίας, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου και το καταστατικό λειτουργίας του.
Από το γεγονός της έκδοσης Κάρτας Εισόδου, σε όλα τα μέλη μας, που πιστοποιείται το δικαίωμα παρουσίας και άσκησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, η αποτελεσματικότητα της διοίκησης αποτυπώνεται μέσα από όλα τα τμήματα κολύμβησης, τα οποία σύμφωνα με τους κανόνες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εξασφαλίζουν την αθλητική αναγνώριση που η νομοθεσία ορίζει για τον χώρο αυτής της ασκούμενης δραστηριότητας.
Τα τμήματά μας απευθύνονται με σεβασμό σε όλες τις ηλικίες από το βρεφικό έως τα αγωνιστικά και τα τμήματα των ενηλίκων, τα οποία λειτουργούν υπό το άγρυπνο και έμπειρο μάτι των υπεύθυνων προπονητών και γυμναστών μας.
Η συμμετοχή των ομάδων μας σε αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες, όπως «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» στον Πειραιά, 2ο Κύπελλο Κολύμβησης Λουτρακίου, 2η Θερινή Ημερίδα Ορίων στην Αμαλιάδα, είναι μόνο κάποιες από τις διοργανώσεις, όπου οι υψηλές επιδόσεις του ΚΟΑΤ διαρκώς αναδεικνύουν τη δύναμη της άσκησης στη δημιουργία προσωπικοτήτων, των μελών της κοινωνίας που οργανώνουν το δυναμικό «αύριο». Όλα αυτά με την πολύ σημαντική και αγόγγυστη υποστήριξη των γονιών – μελών του Συλλόγου μας.
Πέρα, όμως από τις αθλητικές συμμετοχές, οι διοργανώσεις μας από την εαρινή έως και τη χειμερινή επίδειξη και το καλωσόρισμα του νέου έτους, είναι εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να δείξουν την εκτίμηση στα παιδιά μας και στους ανθρώπους που μέσα από τη συλλογικότητα αναδεικνύουν τις αξίες της άσκησης μέσα από τον αθλητισμό.
Κορύφωση της δυναμικής μας παρουσίας στην πρώτη χρονιά διοίκησης, η μεγάλη γιορτή της κολύμβησης, το 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, γεγονός που ξαναδιοργανώθηκε μετά από ένα χρόνο απουσίας. Αποτέλεσμα αυτού η συγκέντρωση στην πόλη μας αριθμού περισσότερων από 1.500 επισκέπτες που αξιοποίησαν τις Δημοτικές Εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, απολαμβάνοντας της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του χώρου της εστίασης και της φιλοξενίας της Τρίπολης.
Όλα αυτά επιτυγχάνονται με τον πήχυ που είναι ψηλά τοποθετημένος για τη διαδικασία εκπαίδευσης και εκμάθησης της ομάδας των γυμναστών μας, που πλέον επανδρώνεται με νέο «αίμα» και διάθεση για την δραστηριότητα που ο ΚΟΑΤ υποστηρίζει.
Η έμπειρη ομάδα γυμναστών μας με την άγρυπνη και υποστηρικτική ματιά της αρχιπροπονήτριας κας Κωστούλας Οικονόμου, η οποία διαθέτει επιπλέον και την πιστοποίηση για την ικανότητα άσκησης στο ευαίσθητο βρεφικό τμήμα από το World Aquatic Babies and Children Network, συνεχίζει με τον κο Κώστα Τριανταφύλλου και κο Τρύφωνα Πετρόπουλο, γυμναστές που με μεγάλο επαγγελματισμό στηρίζουν τα τμήματά τους.
Στο νέο αίμα του ΚΟΑΤ, καταγράφονται τα συμβόλαια με την κα Αναστασία (Νατάσα) Δουρούμη, η οποία δίνοντας πολύ μεγάλο βάρος στην ενθάρρυνση των μικρών μας κολυμβητών, τους εμψυχώνει για τη σπουδαία διαδικασία παιχνιδιού και άσκησης μέσα στο νερό, καθώς και του κου Αντώνη Τσούλου, γυμναστής με μεγάλη εμπειρία, στα αθλήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, για την ικανοποίηση των υψηλών στόχων που θέτει ο Σύλλογός μας.
Στους υψηλούς μας στόχους, καταγράφεται η οργάνωση και λειτουργία του τμήματος ομάδας υδατοσφαίρισης (πόλο), ώστε πέρα από ένα καινούργιο και σημαντικό άθλημα που αξιοποιείται μέσα στην τεράστια δυναμική του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, σκοπεύουμε στην δημιουργία ομάδας για να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχυ στο κολυμβητικό αθλητικό τμήμα στην Πελοπόννησο.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Χριστίνα Καλαθά, μετά από ένα χρόνο διοίκησης θέλει να ευχαριστήσει όλους για την τεράστια συμβολή στο σπουδαίο αποτέλεσμα του ετήσιου απολογισμού, όπως και όλα τα ΜΜΕ, και το Χορηγό Επικοινωνίας το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, για την χωρίς ανταλλάγματα προβολή της σπουδαίας δραστηριότητας της άθλησης στο ΝΕΡΟ, που ο ΚΟΑΤ με μεγάλη προσήλωση υπηρετεί.