ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ «6Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ»

Έναν μικρό άθλο πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας, στους αγώνες με την επωνυμία «6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ» που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της ψυχής και η αγάπη για το άθλημα της κολύμβησης μπορούν να ξεπεράσουν τις οποιεσδήποτε ελλείψεις στην αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Οι αθλητές μας παρά την κούραση που είχαν αφού αφιέρωναν 4 ώρες από τον χρόνο τους τον τελευταίο 1,5 μήνα, για να προπονούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου και γνωρίζοντας ότι δεν είχαν ολοκληρώσει την αγωνιστική τους προετοιμασία κοίταξαν στα ίσα τους συναθλητές τους και κατάφεραν να κατακτήσουν δέκα (10) μετάλλια στο σύνολο των δεκατριών (13) που κατέκτησε ο σύλλογος μας, αφού τρία χρυσά προήλθαν από νίκες του Έλληνα Πρωταθλητή και αθλητή μας Γιάννη Δρυμωνάκου.
Στην εντυπωσιακή αυτή προσπάθεια των παιδιών αξίζει να σημειωθεί το επιτυχημένο ντεμπούτο των 12χρόνων αθλητριών μας Σιψή Κων/νας και Κανατα Γεωργίας –Δέσποινας στην αγωνιστική κατηγορία όπου κατακτώντας τρία μετάλλια έδωσαν πολλές υποσχέσεις για τα ερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Η δύναμη της ψυχής και το πείσμα των παιδιών αυτών πραγματικά μας συγκινεί και θέλουμε να τα συγχαρούμε για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα που το κολυμβητήριο μας έμενε κλειστό λόγω εργασιών αλλά και για το ήθος και τις επιδόσεις τους στους αγώνες που συμμετείχαν. Η θέληση αυτών των παιδιών μας κάνει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε ώστε, σε συνεργασία με την δημοτική αρχή, να βρεθούν εκείνες οι λύσεις και το κολυμβητήριο, το δεύτερο σπίτι τους όπως το αποκαλούν, να παραμένει ανοικτό 11 μήνες το χρόνο απαλλαγμένο από το κόστος προμήθειας πετρελαίου.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την αρχιπροπονήτρια της ομάδας κα. Κωστούλα Οικονόμου, που στήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές μας τόσο σε προπονητικό αλλά πρωτίστως σε ψυχολογικό επίπεδο αποδεικνύοντας για άλλη μα φορά πως τα παιδιά μας είναι και δικά της παιδιά.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας, που στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους βρήκαν τον χρόνο να μας διευκολύνουν στις μετακινήσεις της ομάδας στο Ναύπλιο.
Για την ιστορία μετάλλια κατέκτησαν οι :
Χρυσά Μετάλλια:
Δρυμωνάκος Ιωάννης (200 μ. ελεύθερο, 200 μ. ύπτιο 200 μ. ατομική)
Αγγελόπουλος Πέτρος (50μ. πρόσθιο)
Κόκκος Θεόδωρος (100 μ. ελεύθερο)

Αργυρά Μετάλλια:
Κανατα Γεωργία – Δέσποινα (50 μ. ύπτιο)
Κόκκος Θεόδωρος (50 μ. ελεύθερο)
Κωτσίρου Βασιλική (100 μ. πρόσθιο)
Σιψή Κων/να (50 μ. πεταλούδα, 100 μ. πρόσθιο)

Χάλκινα Μετάλλια:
Αγγελόπουλος Πέτρος (100μ. πρόσθιο)
Αγγελοπούλου Ζωή (50μ. πεταλούδα)
Κωτσίρου Βασιλική (50 μ. πρόσθιο),

ενώ όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες μας βρέθηκαν στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν.

Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται πάντα επιτυχίες