: ΤΡΙΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΟ «7ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ»

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΚΟΑΤ κατάφεραν να πιάσουν τα όρια σε τρία αγωνίσματα για το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να κατακτήσουν δεκαεπτά (17) μετάλλια στους αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογος μας με την επωνυμία «7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ» το Σαββατοκύριακο 1& 2 Δεκεμβρίου 2012.
Πιο συγκεκριμένα:
Δύο αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας
• η Σιψή Κωνσταντίνα (50μ. ελεύθερο και 100μ. πρόσθιο) και
• η Κωστόγιαννη Μαριλένα (50μ. ύπτιο0
έπιασαν τα όρια για το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα ενώ και οι υπόλοιπο αθλητές μας έκαναν πολύ καλούς χρόνους και είμαστε αισιόδοξοι ότι στους επόμενους αγώνες οι συμμετοχές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αυξηθούν.
Στην προ-αγωνιστική ομάδα στην πρώτη παρουσία τους σε επίσημους αγώνες οι αθλητές μας ηλικίας 9 ετών όχι μόνο έκαναν πάρα πολύ καλούς χρόνους αλλά και κατέκτησαν τρία (3) μετάλλια και αξίζει να συγχαρούμε τους: Πανταζόπουλο Παναγιώτη, Μανωλόπουλο Δημήτρη, Μπερέτσου Όλγα και Μπερέτσο Θοδωρή για την επιτυχία τους.
Οι αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 10-11 & 12 της προ-αγωνιστικής μας ομάδας έκαναν πολύ καλές επιδόσεις και κατέκτησαν δώδεκα (12) μετάλλια.
Η εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας στους πρώτους επίσημους αγώνες τους για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013, σε μία διοργάνωση που συμμετείχαν 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα, δείχνουν όχι μόνο την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά αποτέλεσμα της εξαιρετικά σωστής προετοιμασίας τους από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα αλλά ότι τα καλύτερα …… έρχονται στους επόμενους αγώνες της ομάδας.
Για την ιστορία μετάλλια κατέκτησαν οι :
Χρυσά Μετάλλια
Δρυμωνάκος Ιωάννης (200 μ. ελεύθερο, 200 μ. ατομική)
Αγγελόπουλος Πέτρος (50μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο)
Μητσόπουλος Παναγιώτης (50μ. ελεύθερο, 100μ. ελεύθερο, 200 μ. ελεύθερο0
Μανωλόπουλος Δημήτρης (50 μ. ύπτιο)
Αργυρά Μετάλλια:
Κόκκος Θεόδωρος (50 μ. ελεύθερο, 100μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο)
Κωτσίρου Βασιλική (50 μ. πρόσθιο)
Χάλκινα Μετάλλια:
Μανωλόπουλος Δημήτρης (50 μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο)
Κωτσίρου Βασιλική (200 μ. πρόσθιο)
Πανταζόπουλος Παναγιώτης (50 μ. ύπτιο)
Αγγελοπούλου Ζωή (50μ. ύπτιο) ,

ενώ οι αθλήτριες της προ-αγωνιστικής μας: Διαμαντοπούλου Μάϊρα, Λαμπροπούλου Ναταλία, Παρασκευοπούλου Ιωάννα και Πλαϊτη Σοφία βρέθηκαν στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν.
Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται πάντα επιτυχίες