6ο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ.Ο.Α.Τ

Στο ανακαινισμένο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011 οι συλλογικοί αγώνες με την επωνυμία «6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ». Οι αγώνες θα έχουν επίσημη χρονομέτρηση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και αφορούν αθλητές που ανήκουν στην κατηγορία προαγωνιστικών (ηλικίες 10-12 ετών) και αγωνιστικών (13 ετών και άνω) με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Ο ΚΟΑΤ θα συμμετέχει με δέκα έξι (16) αθλητές τα ονόματα των οποίων είναι:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Δρυμωνάκος Ιωάννης
Κωτσίρος Γιάννης
Γκιντώνης Φίλιππος
Μανωλοπούλου Βανέσα
Κανατα Γεωργία – Δέσποινα
Σιψη Κων/να
Καραμήτου Αναστασία
Πλιάκα Ελένη
Κωστόγιαννη Μαριλένα
Πλιάκας Δημήτριος

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Αγγελόπουλος Πέτρος
Κωτσίρου Βασιλική
Αγγελοπούλου Ζωή
Μανωλόπουλος Δημήτρης
Κόκκος Θοδωρής
Μανωλόπουλος Χαράλαμπος

Με αφορμή τους αγώνες αυτούς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη Ιωάννη, την Πρόεδρο του Ν.Π. Δ. Τρίπολης κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π. κο. Κουκάκη Σταύρο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν και υλοποίησαν σημαντικά έργα στο δημοτικό κολυμβητήριο, ώστε τα παιδιά μας να κολυμπούν σε αναβαθμισμένους και σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς αθλητικούς χώρους.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δ. Τρίπολης κο. Καλτεζιώτη Πέτρο που μας παραχώρησε το γυμναστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και την Δημοτική Αρχή Ναυπλίου που επέτρεψε στην ομάδας μας να χρησιμοποιεί το δημοτικό κολυμβητήριο, για την προετοιμασία της ομάδας μας τους τελευταίους δύο μήνες.
Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στους αγώνες και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας.