Τρίτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο αθλητής του ΚΟΑΤ Γιαλαμάς Άδωνις.

ΤΡΙΠΟΛΗ  26 / 07 / ΄05

Ολόκληρη την Αρκαδία έκανε περήφανη ο αθλητής του ΚΟΑΤ Γιαλαμάς Άδωνις, ο οποίος κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβυσης, που διεξήχθη από 20 – 24 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητής του ΚΟΑΤ μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές ημέρες καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες κατάφερε να λάβει μέρος σε δύο τελικούς και να καταλάβει την τέταρτη θέση στα 200μ. ύπτιο στις 20/07/’05 και την τρίτη θέση στα 100μ. ύπτιο στις 24/07/’05.

Με χρόνο 1’,08’’,28 στα 100μ. ύπτιο στη κατηγορία παμπαίδων Β’ ο αθλητής του ΚΟΑΤ  κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και ν’ ανέβει στο βάθρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάκριση αυτή του Γιαλαμά Άδωνι που μας κάνει όλους περήφανους, είναι η μεγαλύτερη που έχει πετύχει ποτέ Αρκάς αθλητής στο δύσκολο αγώνισμα της κολύμβησης και είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης σκληρής δουλειάς.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑΤ Κος Σωτηρόπουλος Γεώργιος αναφερόμενος στη μεγάλη αυτή επιτυχία του αθλητή, δήλωσε: «…η φετινή κολυμβητική χρονιά έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για μας. Η κατάκτηση μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται μέσα στο σύλλογο μας. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στην αρμονική σχέση που έχει δημιουργηθεί  μεταξύ του τριπτύχου ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ»

Επίσης τόνισε ότι και οι υποχρεώσεις της διοίκησης απέναντι στους αθλητές αυξάνονται λόγω των μεγάλων επιτυχιών που έγιναν φέτος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρει δημόσια τον αθλητή Γιαλαμά Άδωνι, καθώς επίσης και την προπονήτρία του Κα Οικονόμου  Κωστούλα και τους εύχεται στο μέλλον να έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες.