ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ .

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου μας στο Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Γεωργίου.
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑΤ κος. Αγγελόπουλος Γεώργιος αναφέρθηκε στις επιτυχίες της αγωνιστικής χρονιάς 2013-2014 και ειδικότερα στην κατάκτηση 115 μεταλλίων από τους αθλητές τόσο της αγωνιστική όσο και της προ-αγωνιστικής ομάδας, 27 ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και την επιλογή πέντε αθλητών μας : Αγγελόπουλο Πέτρο, Κόκκο Θεόδωρο, Μητσόπουλο Παναγιώτη, Σιψή Κων/να και Χρυσικού Κων/να, στην ομάδα επίλεκτων αθλητών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς και τους χορηγούς που στηρίζουν την πορεία του συλλόγου, τους προπονητές που με υπευθυνότητα, αγάπη και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση μαθαίνουν όλα αυτά τα χρόνια τις χαρές τις κολύμβησης στα παιδιά της Τρίπολης, καθώς επίσης τον αθλίατρο κο. Βεκιάρη Ιωάννη, τον φυσικοθεραπευτή κο. Μουστόγιαννη Γιώργο και τον διατροφολόγο κο. Μπερτζελέτο Δημήτρη που στηρίζουν τους αθλητές μας στην δύσκολη προσπάθεια τους να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο.
Στην συνέχεια, βραβεύτηκαν με μία αναμνηστική πλακέτα και μία δωροεπιταγή των €100,00 από το κατάστημα «ΑΘΛΟΣ», οι αθλητές που βρέθηκαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:
1. Σιψή Κων/να (3η στα 50μ. ύπτιο, 4η στα 100 μ. πεταλούδα και 8η στα 50 μ. πεταλούδα),
2. Κόκκος Θεόδωρος (5ος στα 50 μ και 100 μ. ελεύθερο)
3. Αγγελόπουλος Πέτρος (5ος στα 50μ. πρόσθιο και 7ος στα 200μ. πρόσθιο),
ενώ προσφέρθηκε μία αναμνηστική πλακέτα και μία δωροεπιταγή των €50,00 από το κατάστημα «ΑΘΛΟΣ» στους αθλητές: Ασσιούρα Νικόλαο, Κωτσίρο Ιωάννη, Κωτσίρου Βασιλική και Μανωλοπούλου Βανέσσα που συμμετείχαν στους προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
• το Ζαχαροπλαστείο «ΛΑΚΗΣ» που προσέφερε την πίτα,
• η «ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ», το κατάστημα «ARTPHOTOS- Αλειφερόπουλος Ιωάννης», το κατάστημα «ΑΘΛΟΣ» και το κατάστημα Λίγκρη Ιωάννη που προσέφεραν τα δώρα για του τυχερούς που θα έβρισκαν τα φλουριά.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και επιτυχίες στους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων μας.
IMG_1247